top of page
1O7A0056 copy.jpg

Brudstyling

Ett paket för dig som ska gifta dig och vill ha en fin uppsättning och en vacker makeup. 

I detta paket ingår håruppsättning och vattenfast makeup för bruden. Det ingår en konsultation som vi bokar in några veckor innan vigseln. Ett tips är att titta ut och spara ner lite bilder på hur du vill ha ditt hår och smink innan konsultationen. Konsultationen är en dag där vi träffas och jag stylar dig så som du vill ha ditt hår och smink till bröllopet. Vi kan under konsultationen testa oss fram så vi når det där resultatet som du vill ha på din bröllopsdag. Var inte rädd för att ställa frågor och ändra, för det är det konsultationen är till för. Denna dag hjälper oss att lära känna varandra lite bättre och ger oss båda en stor trygghet in för den stora dagen.

Brudstyling

Håruppsättning

Hudvård

Makeup

Konsultation

2-2,5h

4000:-

_P4A3174.jpf
_P4A9009 copy.jpg

Styling för brudtärnor

Självklart ska tärnorna också få göra sig lite extra fina på denna stora dag.

I detta paket ingår:  

Styling av hår och smink för tärnorna. Ni får en vacker halvhåruppsättning. Sedan lägger jag en vacker makeup där vi fångar upp färger från era klänningar så ni får ett vackert helhets resultat.

 I detta paket ingår ingen konsultation utan vi bestämmer hur ni vill ha erat hår och smink via mail genom att ni skickar bilder på hur ni vill ha det, alternativt att bruden skickar bilder på hur hon vill att tärnorna ska ha håret och sminket. 

 

Priset gäller för en tärna.  

Detta paket går även att boka när du ska gå på bal

Halvhåruppsättning

Hudvård

Makeup

1,5 h

2000:-

Brudtärna

Feststyling

Ska du på fest och vill bli stylad av en stylist bokar du detta paket. Här får du en avkopplande stund med en återfuktande hudvård, en vacker makeup och styling av hår. Du får en hårstyling som t.ex volymlockar och en vacker makeup. Titta gärna ut bilder i förväg på hur du vill ha din styling. Jag hjälper gärna till och tipsar om vad som passar till din ögonfärg och kläderna du ska ha på dig. 

Feststyling

Makeup

Hudvård

Hårstyling

1,5h

1500:-

Prislista

Prislista för enbart hår eller makeup.

Helhårsuppsättning:
2500:-

Halvhårsuppsättning:
1500:-

Styling av hår:
850:-

Vattenfast makeup:
1000:-

Styling

Att få vara med och bidra med något till någon på sin stora dag är för mig helt fantastiskt. Jag stylar dig både hår och smink till din stora dag eller till festen. Du som ska gifta dig är välkommen hem till min studio för konsultationen som ingår i priset. Har du inte möjlighet att komma till mig för konsultation, kommer jag till dig. Här nedan kan du se lite olika paket som jag gjort till dig för att du ska kunna välja ut det som passar dig bäst. 

_P4A9001 copy.jpg
1O7A0275 copy.jpg
_P4A9560 (1).jpg
_P4A5284 (1).jpg
_P4A9011 copy.jpg
8Y5A0478.jpg
_P4A2495.jpg
_P4A8950 copy.jpg
_P4A3863 copy.jpg
bottom of page