top of page
_P4A5599 (1).jpg

 ”Vilma lotsade oss genom bröllopsdagen med en varm och trygg hand. Hon är proffsig, kreativ och kunnig inom både styling och fotografering och väldigt ödmjuk. Så fantastiskt nöjd med make up och styling av hår och det var skönt att först ha en konsultation där vi kunde lära känna varandra och testa oss fram. Våra foton är fantastiska och vi är så glada att de bevarar minnet av vår dag på det finaste sättet. Allt blev finare än vi vågat hoppas! Vi kan varmt rekommendera Vilma till alla som vill föreviga sin kärlek.

Catharina och Anders ”

"Rekommenderar verkligen Vilma! Bokade gravidfotografering med styling och resultatet blev fantastiskt. Hår och smink som passade mig perfekt och bilderna blev magiskt vackra. Fotograferingen kändes avslappnad och trygg, vi fick hjälp med hur vi skulle stå/posera vilket gjorde det mycket lättare och det märktes att Vilma hade full koll även på både ljus och ögonblick vilket också syns på resultatet. Bra kontakt ifrån bokningen till att vi fick bilderna levererade och väldigt snabb på att svara. Vi är så nöjda och vet vilken fotograf vi kommer att boka i framtiden. Tack för en styling och fotografering som gav oss fantastiska bilder av graviditeten.

 

Nathalie & Emil

_P4A3228 (1).jpg

Rekommenderar verkligen Vilma!! Hon är så ödmjuk, lyhörd och kreativ som fotograf. Hon lyckades verkligen fånga vår kärlek och bilderna blev så fina att vi bara var tvungna att behålla samtliga

Väldigt bra kommunikation från det att man bokat in henne och bilderna levererades otroligt snabbt!

Tack så mycket att du förgyllde vår dag

Martin & Cassandra 

_P4A1846 copy.jpg

Kan varmt rekommendera Vilma som fotade vår lilla vilding. Vi fick fantastiska bilder som verkligen fångar hennes personlighet. Vi kommer gärna tillbaka och tar fler bilder

Hanna

Photo_byVilmaBröllopsFotografMartin&CassandraTeleborgsslott0022.jpg

Vilma förevigade min och Rickard bröllop! Jag har varit och fotat mig hos många fotografer innan, men att fotas tillsammans med Vilma va något helt annat, en upplevelse i en helt annan klass. Hon va väl förberedd och visste exakt vart ljuset befann sig och fångade dom mest vackraste ögonblicken man kan tänka sig. Vilma har även ett öga för detaljer vilket gör att forma blir perfekta och magiska. Hon är en lugn och trygg människa och man känner sig helt avslappnad med henne, vilket är viktigare än vad man tror en sån här viktig dag!

Vilma stylade även mig och hon va sjukt duktig!

Jag kommer aldrig välja någon annan fotograf i framtiden, utan kommer nu direkt att boka en ny fototid hos henne för att föreviga mina barn

Om jag rekomenderar Vilma? JA.

Hon får 10 stjärnor av 5!

Rickard & Jessica

Photo_byVilmaBröllopsfotograf i NybroBröllopsfotograf kalmar länBröllopsfotografSolnedgång

Helt fantastisk person som fångar verkligen dom små ögonblicken..

Jag rekommendera starkt Vilma om någon vill fota sina barn, bröllop osv.. mer proffsig fotograf får man nog inte.. 10/10 poäng.

Therese

Photo_byVilmaFotograf i Nybrofotograf kalmar länBarnfotografFotograf 0012.jpg
_P4A0331.jpg

Rekommenderas varmt!

Vilma är superduktig och har verkligen känsla för vad som fungerar för den som blir fotograferad! Bilderna blir helt magiska!

Hon är superduktig, en jättebra stylist och är toppen med både barn och vuxna. Tveka inte att anlita henne!

Linda

Jättefina bilder trots att barnen var vilda!

Jessica

BarnfotografiNybroPhoto_byVilmaHöst0021 (1).jpg
bottom of page